Beleef onze Kledingswap

Breng je kleedjes mee die je niet meer draagt, of rokken, schoenen, bikini’s, accessoires… Kies kledij waarmee je een andere vrouw gelukkig zal maken. We nodigen je uit om maximum 15 stuks mee te nemen.Alles wordt hier uitgestald. Daarna kan je nieuwe spullen kiezen voor jezelf. Wat overblijft gaat naar een goed doel.

Dit is een echte GOED GEVOEL namiddag met ongedwongen pasplezier en een proefje van de Vrouwelijke Levenskunsten. Vooral het gezellig samenzijn onder vrouwen en de spontane, losse sfeer is heerlijk. Elke vrouw is welkom. Breng je vriendinnen mee.

PRAKTISCH


Data

  • 24 september
  • 17 december
  • 18 maart
  • 10 juni


Uur: Welkom om 14u, samen afsluiten om 17u

Prijs: € 15 per swap, € 12 voor Fitopia leden, kledij is gratis

Plaats: Body & Mind zaal in Fitopia

Info en inschrijven: info@fitopia.be of 03 454 55 66

Een spontane reactie van Jolenta, één van de deelnemers:

DE MAGIE VAN  DE KLEDINGSWAP


"Ik ontmoette Leen voor het eerst in de kleedkamers van Fitopia. Terwijl ik mijn werkoutfit verwisselde voor mijn sportoutfit, nodigde ze mij uit voor haar Kledingswap. Soms zit het leven vol verrassende symboliek.

Een Kledingswap begint met het uitzoeken van jouw kleding, schoenen en accessoires die je zelf niet meer draagt. Zo maak je niet alleen ruimte in je eigen kleerkast, maar vooral ook in je eigen hoofd en je eigen leven. Opruimen werkt immers helend. Je brengt vervolgens je spulletjes mee naar Fitopia, waar alles wordt uitgestald en waarna je onbeperkt nieuwe spulletjes kan kiezen voor jezelf. Wat overblijft gaat naar een goed doel.

Leen verwelkomt je met een tasje thee of koffie, en laat je vervolgens in de gepaste sfeer en ook in je eigen vrouwelijkheid komen. Daar hoort in de eerste plaats een hartelijke begroeting bij, vaak een omhelzing van vrouwen die je misschien niet kent, maar waarmee je onmiddellijk een bepaalde warme verbondenheid voelt. Speciaal.

Ik ben van nature geen uitbundige shopper. Het duurt een tijdje eer ik echt van start ga met passen en proberen. Maar op de Kledingswap mocht ik straffeloos genieten van het zien hoe anderen mijn spulletjes ontdekten en aantrokken. Geweldig hoe die trui of dat kleedje, wat maandenlang als een verwelkte bloem ver achterin mijn kleerkast lag of hing, een nieuw leven ging leiden bij een andere vrouw. Ik voelde me daarbij blij als een kind.

Zo wordt de betekenis van de Kledingswap meteen omgedraaid. Het gaat er niet zozeer om wat jij daar bemachtigt, maar wat je voor anderen kan meebrengen en waar je anderen een plezier mee doet.

We kregen oog voor elkaar, en begonnen elkaar tips te geven. “Is die lederen jas niets voor jou?” “Met die sexy sandalen ben je ineens een andere vrouw?” “Neen, dit is niet echt jouw kleur...” Ronduit magisch ook hoe sommige kledingstukken geprobeerd werden door meerdere vrouwen, tot ze ineens het lijfje vonden waar ze wel perfect op pasten en wilden blijven zitten.

En dat is werkelijk de echte Magie van de Kledingswap : het gaat er niet alleen om wat jij met veel liefde weggeeft, maar ook wat met een zekere voorbestemdheid en met wat hulp van vrouwen onder elkaar, naar jou toekomt. En dat is onbetaalbaar!

Een Kledingswap moet je beslist eens proberen. Breng gerust je vriendinnen mee en vertel er ook over aan zoveel mogelijk vrouwen die je kent"

Schrijf je in:

Je voornaam en naam *
Je mailadres *
Je gsm nummer *
Ik schrijf me in voor *