crossbox crossbox training work-out crossfit
crossbox crossbox training work-out crossfit
crossbox crossbox training work-out crossfit

CrossBoX Hangar154

Ben je op zoek naar een energieboostende work-out waar je weer helemaal fit van wordt en waarbij je in groep aan jouw ambities kunt werken? Ga dan de uitdaging aan met crossbox en bereik nieuwe fitnessdoelen op jouw niveau! Crossbox Hangar154 is dé crossfit hotspot van regio Antwerpen. Probeer jij de work-outs eens uit?

Wat is crossbox?

Of je nu je snelheid, houding, beweeglijkheid, flexibiliteit, cardiovasculair vermogen, kracht of nauwkeurigheid wilt bijschaven, met crossbox train je alle aspecten van je fitheid. Wat is crossbox precies? Onze coaches gebruiken korte, krachtige oefeningen waarbij functionele bewegingen centraal staan. En dat op een bijzonder efficiënte manier! Je gaat je met andere woorden toespitsen op jouw lichaamsgewicht om te trainen door onder andere te heffen, te gooien, te springen of te rennen. Wanneer je met crossbox aan de slag gaat, merk je ook meteen dat het erg gevarieerd is. Het oefenprogramma ‘work-out of the day’ (WOD) is elke dag anders, maar steeds intensief. Bovendien is crossbox ongetwijfeld iets voor jou als je graag van een dynamische teamspirit houdt.

Crossbox training voor iedereen.

Die overbodige kilootjes verliezen en sterker worden, dat doe je bij Fitopia in groep. Reken dus al maar op een gezonde portie motivatie en de steun waar je nood aan had.

 

Crossbox training voor iedereen

Er heerst vaak een misverstand over de crossbox training. Je zou misschien al snel denken dat jouw fitnessniveau te laag is of dat je over onvoldoende ervaring beschikt om met deze work-out te starten. Niets is minder waar! Crossbox is net erg toegankelijk en focust zich op trainingen op jouw tempo ongeacht jouw niveau. Onze crossbox training is dus voor iedereen weggelegd en alle oefeningen zijn haalbaar na een crossbox-introductie.

Crossbox: wij maken een atleet van jou.

Samen met onze gespecialiseerde coaches én een gemotiveerde groep crossboxers verstevigen we niet enkel je fysieke conditie, maar ook je mentale veerkracht. Kortom: een intensieve work-out die gericht is op resultaat en vitaliteit.

 

Crossbox: wij maken een atleet van jou

Het lijdt geen twijfel: Fitopia is de crossfit hotspot bij uitstek in regio Antwerpen en biedt de voordeligste crossbox lidmaatschapsformule aan. Je kunt crossbox bovendien naar hartenlust combineren met fitness, cycling en tal van andere groepslessen. Wil je graag een crossbox training bijwonen? Vraag dan nu je gratis gastpas aan!

Contacteer ons voor meer informatie:

Je voornaam en naam *
Je mobiel nummer *
Je mailadres *
Ik wens graag meer info over: *