.

Be-topia biedt '5Ritmes'-activiteiten aan!


5Ritmes is meditatie in beweging, een eenvoudige krachtige dans die erop gericht is de eigenheid in ieder van ons naar buiten te brengen.

Er zijn geen stapjes te leren. Iedereen kan meedoen. Oud en jong, fit en stijf, je hebt geen ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om te bewegen en te ademen. Samen vormen de ritmes een golf van energie. Elk ritme is een verschillend energieveld waarin je zelf je expressie kan vinden.

De 5 Ritmes zijn:

  • vloeiend
  • staccato
  • chaos
  • lyrisch
  • stilte

Endless waves, telkens met Chris Camp.

Tijdens deze middagen worden er twee 5 Ritmes 'waves' na elkaar gedanst. Een 'wave' dansen wil zeggen, dat we 5 verschillende oerritmes dansen: vloeiend-staccato-chaos-lyrisch en stilte.

Er wordt gestart met de body parts, met aandacht voor 'gronding', de ademhaling en de verbondenheid met jezelf. Tijdens de eerste wave is er minimale begeleiding, met aandacht voor verbinding met de ander.
Tijdens de tweede wave worden er geen instructies meer gegeven en dans je wat gedanst wil worden. Op jezelf, in contact met anderen en in verbinding met het grotere geheel.

Deze middagen zijn voor dansers die bekend zijn met de 5 ritmes of daar nieuwsgierig naar zijn.

Data

  • zaterdag 2 juni 2018

Telkens van 14u tot 17u

Prijs

€ 25 per persoon of € 39 per persoon, inclusief een heerlijk saunabezoek.

Schrijf je in voor Endless Waves met Chris Camp

Voornaam: *
Naam: *
E-mail: *
GSM: *
Voor de Endless Waves viering op: *