fitness fitnesscentrum personal trainer taebo
fitness fitnesscentrum personal trainer taebo
fitness fitnesscentrum personal trainer taebo

Fit en gezond

Tijd en energie investeren in je lichaam is een must om gezond en fit te blijven, want bewegen is een medicijn. Je lichaam en geest in balans houden, dat doe je met een gezonde levensstijl. En daarvoor kan je op Fitopia rekenen! Fitness, vermageren met professioneel sport- en voedingsadvies, een diversiteit aan groepslessen,… Fitopia heeft alles in huis om jou op weg te helpen naar een vitaal, gezond en evenwichtig leven.

Fitness Fitopia

Wie denkt aan het Fitopia fitnesscentrum, denkt aan ‘s werelds beste Technogym toestellen, top begeleidingsprogramma’s en handige cloud-toepassingen. Dankzij onze interactieve en kwalitatieve fitness faciliteiten helpen we jouw doel te bereiken. Of je nu je conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie, uithoudingsvermogen of snelheid naar een hoger niveau wilt tillen, met onze fitness faciliteiten kan iedereen trainen volgens zijn wensen. Onze personal trainer stelt een trainingsschema samen op maat van jouw persoonlijke ambities en niveau zodat je hier meteen mee kunt starten. Je behaalt gegarandeerd resultaten!

Wie denkt aan het Fitopia fitnesscentrum, denkt aan ‘s werelds beste Technogym toestellen, top begeleidingsprogramma’s en handige cloud-toepassingen.

Uitgebreid aanbod groepslessen

Presteer jij beter in groep en krijg je dat extra tikkeltje motivatie van een dynamische teamspirit? Sporten in groep is niet alleen een leuke activiteit, het zet je ook aan tot het verleggen van je grenzen. Fitopia biedt meer dan 100 groepslessen aan waardoor ieder zijn gading bij ons kan vinden. Aerodance, Zumba, Yoga, Pilates, BBB, Drums Alive, Taebo, Hip Hop,… Onze groepslessen zijn geschikt voor elk niveau. Ontdek daarnaast onze Cycling BoX of verstevig je fysieke conditie en mentale veerkracht in onze CrossBoX.

Naast een ruim fitnesscentrum en een wijde waaier aan groepslessen, reikt Fitopia heel wat interessante cursussen aan.

Persoonlijke begeleiding

Elk nieuw Fitopia lid ontvangt een Start-to-move pakket waarbij gedurende twee maanden drie coach afspraken worden gepland. Onze personal trainer achterhaalt jouw doel, fitness achtergrond en stelt een aangepast trainingsprogramma voor je op. Deze informatie staat vervolgens op jouw Wellness Key die bij plaatsing in de toestellen zorgt voor een work-out op jouw niveau. Daarna evalueert onze personal trainer jouw persoonlijke vooruitgang.

 

Op weg naar een fit leven met Fitopia

Naast een ruim fitnesscentrum en een wijde waaier aan groepslessen, reikt Fitopia heel wat interessante cursussen aan die ook toegankelijk zijn voor niet-leden.

Zo organiseren wij regelmatig workshops, cursussen en lezingen met deskundigen uit de sector. Kan je niet wachten om te beginnen aan een gezonde levensstijl? Vraag vandaag nog jouw gratis kennismakingspas aan!

Contacteer ons voor meer informatie:

Je voornaam en naam *
Je mobiel nummer *
Je mailadres *
Ik wens graag meer info over: *