Het unieke aanbod van Fitopia


Ben je op zoek naar een manier van bewegen waarbij je niet in je eentje staat te zweten? Heb jij om te sporten net dat tikkeltje meer motivatie nodig?

Dan is een groepsles zeker iets voor jou! Of je nu wil werken aan je conditie, figuur, coördinatie, lenigheid of je humeur, we hebben het allemaal voor jou in onze meer dan 100 groepslessen per week. Er is voor ieder wat wils op verschillende niveau's.

Laat je inspireren door de gepaste, sprankelende muziek, laat je entertainen en begeleiden door onze ervaren toplesgevers met elk hun eigen stijl en persoonlijkheid en laat je meeslepen door de sfeer van de groep.

Graag motiveren we zowel vrouwen als mannen om deel te nemen.
Het voordeel van groepslessen is dat ze geschikt zijn voor meerdere niveaus. De lesgever zal zich aanpassen aan jouw niveau. Zo kan je in een cardioles, in plaats van springen, ook lopen en als je krachttraining doet, begin je gewoon met wat minder gewicht.

Als je eenmaal een les hebt gevonden die bij jou past, probeer dan elke week dezelfde les te volgen.

Je kan een groepsles combineren met een andere groepsles, een fitness-workout, een bezoekje aan onze sauna of gewoon een lekker drankje en hapje in onze sportbar.

Welke groepsles kiezen?

Vanaf maandag 4 juni 2018 beperken we onze lessen naar een aangepast zomeruurrooster. 

Het nieuwe winteruurrooster zal van start gaan op maandag 10 september 2018.

 

We organiseren elke week  een Cocktail Mix. Dit is een alle-lessen-in-1-les waarin je van alle lessen  even kan proeven. Je krijgt er ook telkens veel informatie over elke les!

Of zoek zelf jouw ideale groepsles in onze groepslessenzoeker!

Samen bewegen!

Ga samen bewegen met een vriend, vriendin, familielid of kennis. Het is niet alleen gezellig. Jullie kunnen elkaar motiveren. Dus trek je sportschoenen aan en zet de eerste stap naar een groepsles!


 

 

Inbegrepen in je lidmaatschap!

Klik hier voor ons weekoverzicht!