Kinderfeestjes sportdag vakantiestages cursussen voor kinderen
Kinderfeestjes sportdag vakantiestages cursussen voor kinderen
Kinderfeestjes sportdag vakantiestages cursussen voor kinderen
Kinderfeestjes sportdag vakantiestages cursussen voor kinderen
Kinderfeestjes sportdag vakantiestages cursussen voor kinderen

Kidopia: speelparadijs voor kinderen

Op zoek naar een plek waar kinderen plezier kunnen beleven? Fitopia stelt je graag voor aan Kidopia, hét speelparadijs voor groot en klein. Kinderfeestjes boordevol leuke activiteiten, cursussen waar je je energie in kwijt kunt, een geslaagde sportdag, vakantiestages waar kinderen zich te pletter amuseren, … Het Kidopia team zorgt ervoor dat kinderen zich geen seconde vervelen!

Divers aanbod cursussen voor kinderen

Zin om te sporten? Kidopia heeft een divers aanbod cursussen voor kinderen in z’n mars! Denk aan leuke danslessen voor jong en oud, plezierige circuslessenstoere skatelessen en nog zo veel meer

 

Wil je hier meer over weten?

 

klik hier voor het kidopia seizoen 2018 - 2019!

Divers aanbod cursussen voor kinderen.

Tal van toffe vakantiestages

Het is vakantie en dat wil maar één ding zeggen: tijd voor dolle pret! Bij Kidopia kunnen kids terecht voor heel wat super coole vakantiestages. Kriebelt het om te dansen en choreografieën onder de knie te krijgen? Lijkt het je wel wat om je onder te dompelen in de knotsgekke wereld van het circus? Of zou je het geweldig vinden om te leren inline skaten, skateboarden of stuntsteppen? Lees hier alvast meer over onze vakantiestages en ontdek alle praktische informatie en mogelijkheden.

 

Kidopia verjaardagsfeestjes: pure fun

Jouw verjaardag vieren, dat doe je met een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Vind je niet? Kidopia begeleidt kinderfeestjes voor feestvarkens vanaf drie jaar. Kies dus jouw favoriete activiteit, of organiseer een fuif in onze Discotopia feestzaal en wij zorgen voor de rest. De eer om al jouw vrienden uit te nodigen laten we echter aan jou over. Wil je meer over onze verjaardagsfeestjes weten? Neem dan snel hier een kijkje!

 

Sportdagen voor scholen en groepen

Ga je een sportdag organiseren? Dan kan je op Kidopia rekenen! Jij pikt er de leukste activiteiten uit en wij nemen de rest van je over. Onze enthousiaste lesgevers zorgen voor een variatie aan sporten zodat zowel de sportieve als minder sportieve leerlingen een toffe sportdag beleven.

 

De Kidopia Kalender

Download de Kidopia kalender. Deze zal jou en je kind een overzicht bieden van wat er allemaal op de planning staat tijdens ons superleuk Kidopia seizoen.