massage massage aanbod Sportmassage Kruidenstempel massage
massage massage aanbod Sportmassage Kruidenstempel massage
massage massage aanbod Sportmassage Kruidenstempel massage

Ons massage aanbod

Een massage krijgen, dat is puur genieten. Het helpt je lichaam en geest ontspannen, biedt een moment van rust en is misschien zelfs de oudste vorm van genezen. Na een heerlijke massage voel je je als herboren! Bij Fitopia zorgen we met onze deskundige kennis voor een buitengewone massage ervaring.

Hoofd in de wolken massage

Een heerlijke rug-en hoofdmassage. Deze behandeling duurt 25 minuten en kost 35 euro.

Zweedse massage

Een Zweedse massage, een klassieke en zachte massage, is geschikt voor iedereen die wil ontstressen en zijn of haar innerlijke rust versterken. Kortom: een aangename, ontspannende massage met een verkwikkend effect. Deze behandeling duurt 50 minuten en kost € 59.

 

Aromatische massage

Tijdens een zachte, aromatische massage word je verwend met essentiële, helende oliën die door je huid worden opgenomen. Zin om het eens uit te testen? Deze behandeling duurt 50 minuten en bedraagt € 62.

 

Sportmassage

Heb je liever een stevigere massage? Dan is een sportmassage ongetwijfeld een aanrader! Bij de sportmassage kan je voor een sessie kiezen van 25 minuten (€ 39) of 50 minuten (€ 65).

Een massage krijgen, dat is puur genieten.
Hot stone massage

Kamp je met spanningen, spier- of gewrichtsproblemen of een slechte doorbloeding? Of heb je nood aan wat zalige me-time? Bij deze warmte massage met hete, vulkanische stenen komt iedereen tot rust. Deze behandeling duurt 25 minuten (€ 39), 50 minuten (€ 64) of 80 minuten (€89).

Na een heerlijke massage voel je je als herboren!

Kruidenstempel massage

Weldoende warmte, kruiden, aromaten: dat is wat onze kruidenstempel massage kenmerkt. Voel je je lusteloos en moe? Je mag er zeker van zijn dat je je na een deugddoende kruidenstempel massage weer goed in je vel voelt. Deze behandeling duurt 50 minuten en kost € 69.

 

Voetmassage

Dit type massage focust op de reflexpunten op de voeten die corresponderen met organen, klieren en structuren in het lichaam. Door deze reflexpunten te bewerken vermindert de spanning in het lichaam en zijn alle lichaamsfuncties weer in balans. Deze behandeling duurt 25 minuten en bedraagt € 35.

Vraag je beauty verwennerij aan!

Mijn voornaam en naam *
Mijn mailadres *
Mijn mobiel nummer *
Graag voor deze datum: (--/--/----) *
Ik reserveer graag in dit tijdsblok *Ik kies graag voor deze behandeling *


Nog opmerkingen?
Opgelet: Dit is slechts een  aanvraag. Uw behandeling is pas geboekt na onze bevestiging.

Opgelet: van maandag 14 tot en met 20 augustus sluiten we even om alle saunafaciliteiten op te frissen.

De behandelingen kunnen dus online of ter plaatse gereserveerd worden aan de saunareceptie. Annuleren kan tot 48u vooraf. Tussen 48u en 24u op voorhand blijft 50 procent van de prijs verschuldigd. Nadien wordt het volledige bedrag aangerekend.