EEN POSITIEVE KIJK OP MENOPAUZE

Voor de meeste vrouwen is de menopauze een weinig aantrekkelijk vooruitzicht. In deze reeks brengen we een positief verhaal. De menopauze is zeker geen eindpunt.
Het is een unieke kans om een metamorfose door te maken naar de meest krachtige en wijze versie van jezelf, naar een stralend nieuw leven. Het is een fase waarin je meer en meer leert kiezen voor wat echt bij je past, qua werk, vrienden, kledij, hobbys, relaties, levensstijl...Toegegeven, het vraagt je aandacht en toewijding. Laat ons dit samen doen. Het gaat makkelijker en is zoveel leuker.

Menopauze is niet meer het einde. Het is de metamorfose van girlpower naar womanpower. Iets om naar uit te kijken! Ja echt!. jezelf opnieuw uitvinden Menopauze is een overgangsfase als een tweede puberteit, waarbij je jezelf opnieuw kan uitvinden....tenminste, als je weet hoe.

 

Tijd dus om even stil te staan. Eén en ander vraagt om een update nu je zorghormonen verminderen.

Met veel plezier neem ik je mee in dit proces 5 dinsdagavonden: 2, 9, 16, 23 en 30 mei van 20u-22u.

 

Je leert:

  • eenvoudige energie oefeningen om je fris en vitaal te voelen
  • tips en tools voor in tijden van wisselende stemmingen en veel emotie je vrouwelijk aantrekkelijk te voelen ook als je wat ouder wordt
  • die wijze, wondere womanpower naar boven halen door helderheid te scheppen: Wie wil je zijn, waar word je blij van en wat past er niet langer bij jou?
  • verwacht je aan zachte zelfzorg, humor en zwier.

Data: 2-9-16-23-30 mei van 20 tot 22 u in Het Betopia huis
Betaald voor 15 april:  € 79 niet-leden, € 79 leden
Betaald na 15 april: € 99 niet-leden, € 79 leden
Max. 12 deelnemers


Begeleiding: Leen Huysman

Schrijf je in:

Je voornaam en naam *
Je mailadres *
Je gsm nummer *
Ik schrijf me in voor *