sauna sauna bezoek infrarood sauna kleuren sauna
sauna sauna bezoek infrarood sauna kleuren sauna
sauna sauna bezoek infrarood sauna kleuren sauna

Puur genieten van sauna

Een gezonde huid, goede doorbloeding van je lichaam, een verbeterde ademhaling, een sterker afweersysteem,… Naar de sauna gaan, heeft niets dan voordelen. Wil je uitgebreid van sauna genieten? Dan is Fitopia de place to be! We stellen je alvast voor aan ons uniek wellness en sauna landschap dat zowel voor dagbezoekers als Fitopia-leden toegankelijk is. Let wel op: dinsdag is onze badkledingdag.

Fitopia’s paradise met sauna opgieting

Ontdek onze nieuwe uitbreiding van 1.000 m² en maak kennis met een ruime tuin sauna. Verwacht je aan ontspannen in een setting met hoge plafonds, authentiek hout, een openhaard en natuurlijke accenten in steen. We twijfelen er niet aan: in onze sauna laat je je meeslepen in een aangename omgeving met emmerstortbaden, relaxhoeken, een waterhoek en vooral pure rust. Daarnaast kan je hier ook terecht voor een sauna opgieting in een bepaald thema waarbij je lichaam warmte opneemt, terwijl de ruimte afkoelt.

 

Finse panoramische sauna

Wanneer je zin hebt om de troeven van sauna ten lijve te ondervinden, nodigen we je met plezier uit in onze Finse sauna.

Fitopia’s paradise met sauna opgieting.

Deze droge sauna is de meest klassieke in zijn soort, en wordt gekenmerkt door hoge temperaturen tussen 85°C en 95°C en een lage luchtvochtigheid. Daarnaast kan je bij je sauna bezoek ook van onze daksauna genieten.

 

Kleuren sauna

Omwille van de lagere temperatuur (65°C) en hogere vochtigheidsgraad (30%) is de kleuren sauna ideaal voor de beginnende saunaganger of als startsauna. Het gebruik van kleuren heeft een heilzaam effect op heel wat organen in je lichaam.

Wil je uitgebreid van sauna genieten?

Infrarood sauna

De weerstand verhogen, het spierweefsel versoepelen en afvalstoffen afvoeren: iedereen heeft baat bij een sessie in onze infrarood sauna. Dankzij de infrarode warmtestralers heerst er een droge, aangename warmte van maximum 50°C in dit type sauna.

 

Plan nu jouw sauna bezoek bij Fitopia

Doorloop- , relax- en stoombaden, whirlpools, een rustruimte met ligbedden, een buitenzwembad en tuin,… Een sauna bezoek bij Fitopia, dat is uitgebreid relaxen op een hoger niveau.

 

Ontdek onze sauna acties en promoties!

Verder beschikken we over een dames sauna met een aparte douchecel die enkel toegankelijk is voor vrouwen. Ontdek alvast jouw ideale sauna arrangement en raak verslaafd aan sauna Fitopia.