Werken bij Fitopia

Wellness in een totaalconcept. Het gehele Fitopiacomplex is ongeveer 6000 m2 groot. Het Fitopia team groeide uit tot een  supergemotiveerde ploeg van 100-tal personen. Het aantal leden is gestegen tot boven de 5000.

Fitopia is duidelijk meer dan zomaar een 'fitnessclub'. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en... hoe meer werk.

Ben je dynamisch, gedreven, sportief, contactvaardig, enthousiast, flexibel en bruis je van energie? Heb je een zwak voor de wellnesswereld, ook al is het om te werken? Wel... dan is Fitopia the place to be!

 

Fitopia werft aan... een receptie- en verkoopsmedewerker

Vaste Job

 Functieomschrijving

Je staat in voor de ontvangst van leden en geïnteresseerden en geeft informatie over al onze producten. Je staat in voor het aanbieden en afsluiten van lidmaatschapsovereenkomsten en bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitbreiden van het ledenaantal. Naast de commerciële activiteiten ben je ook verantwoordelijk voor tal van administratieve taken waarbij computerervaring je niet onbekend is .

Je staat in voor het behandelen van reservaties en het telefonisch onthaal. Je bent service georiënteerd, commercieel en stressbestendig. Je hebt een enthousiaste en sportieve uitstraling en hebt van nature uit een glimlach op het gezicht.

Profiel

  • Servicegericht
  • Commerciële ervaring is een pluspunt
  • een klantvriendelijke smile van 's morgens tot 's avonds
  • Wellness & sport spreken je aan

Interesse?

Verzend zo snel mogelijk je cv naar:

FITOPIA
Chris Cornelissen
Mechelsesteenweg 154
2650 Edegem
Tel 03/454 55 66
Fax 03/454 56 00
chris@fitopia.be

Alvast bedankt voor je cv en gemotiveerde brief!