Vakantiestages vakantiestage Inline skating Skateboarding
Vakantiestages vakantiestage Inline skating Skateboarding
Vakantiestages vakantiestage Inline skating Skateboarding
Vakantiestages vakantiestage Inline skating Skateboarding

Vakantiestages

Het moment waarop we al zo lang hebben gewacht is eindelijk aangebroken: het is vakantie! En bij Kidopia betekent dat fun, fun en nog eens fun. Tijdens de vakanties kunnen kids echter geen cursussen bij ons volgen, maar zijn er wél keitoffe vakantiestages die je niet mag missen. Want wat is er leuker dan je amuseren én iets bijleren tijdens de vakantie?

Kidopia vakantiestages: een onvergetelijke ervaring

Je mag er zeker van zijn: deze zomer wordt een topper dankzij de vakantiestages van Kidopia. Dans, Inline skating, Skateboarding, Stuntstep, Circus, Urban sports, combinaties hiervan, … In ons aanbod vakantiestages vinden kinderen vanaf het eerste leerjaar tot 16 jaar een plezierige activiteit waar ze nu al naar uitkijken. Onze professionele lesgevers en animatoren doen er alles aan om kids een vakantiestage te bezorgen die ze nooit zullen vergeten. En er is nog meer! Naast de hoofdactiviteit organiseren we ook super leuke, geanimeerde spelen én andere verrassingsactiviteiten. We sluiten de stage bovendien af met een leuk toonmoment.

Kidopia vakantiestages: een onvergetelijke ervaring.

Praktische informatie bij onze vakantiestages

Ben je benieuwd naar onze vakantiestages? Dan heb je vast nog enkele praktische vragen die we graag beantwoorden! Wat de groepsindeling betreft worden de kids ingedeeld volgens leeftijd en ervaring. Moet je een lunchpakket voorzien? Dat mag! Een verfrissend drankje en een lekker broodje is echter ook aan de bar verkrijgbaar. Verder vinden de vakantiestages steeds van 9u30 tot 16u30 plaats. Past dit moeilijk in jouw planning? Maak je alvast geen zorgen, want jouw kinderen kunnen vanaf 8u30  in onze kinderopvang terecht. Ook na de stage dag is er opvang tot 17u30

 

Haal voordeel uit onze vakantiestages

Eén ding is alvast zeker: als je kiest voor één van de Kidopia vakantiestages, wordt deze vakantie er eentje zonder verveling. Daarnaast kan je genieten van extra kortingen bij onze vakantiestages. Wanneer mama en/of papa Fitopia clublid of het kind al Kidopia-lid is, krijg je een korting van € 10. Deelname geeft daarbovenop recht op een fiscaal attest voor elk kind dat jonger dan twaalf jaar is! Dit gaat tot een voordeel van € 11,20 per dag. Bekijk het volledige programma en schrijf je alvast in. Let op: wees er vlug bij want de plaatsen zijn beperkt.

Vraag je Vakantiestage online aan:

Naam van het kind: *
Familienaam *
E-mailadres *
Mobiel nummer *
Geboortedatum van het kind: (--/--/----) *
Adres: *
Ouder(s) clublid van Fitopia? *

Wens je een ongeval-en annuleringsverzekering van 15 euro/jaar? *

Wens je een ongeval-en annuleringsverzekering van 9 euro/week? *

Lees onze voorwaarden. Bij annulering geeft enkel een medische recht op een terugbetaling.
Schrijft zich in voor de stage *


Nog opmerkingen?
We mailen je snel terug en bezorgen je de nodige betalingsdetails.

Vul alle velden in!

Je aanvraag is pas volledig als je na "versturen" onze "bedankt"-pagina ziet!