vermageren vermageren op een gezonde manier gezond vermageren vetverbranding

Vermageren met advies

Wil je graag begeleid worden naar een gezond en evenwichtig leven? Bij Fitopia kan je terecht voor de totaaloplossing: vermageren, aan je conditie werken en sterker worden. Onze coaches starten met een basisbegeleiding waarbij gedurende de eerste twee maanden achterhaald wordt hoe jouw levensstijl naar een hoger niveau getild kan worden. We geven ook dat nodige duwtje in de rug om te vermageren en focussen op vetverbranding en gezonde voeding met aangepaste dieet tips.

Fitopia's "High Five": vijf eenvoudige maar belangrijke tips

 

We willen het jou niet te moeilijk maken. In de media worden we overrompeld door een overaanbod van diëten. Hoe zie jij door de bomen het bos nog? Onze specialisten zetten vijf belangrijke tips voor jou op een rijtje.

Je coach heeft de kennis en de overtuigingskracht om deze tips verder te concretiseren op jouw situatie.

 

Onze "High Five":

 

  1. Eet kleinere porties
  2. Eet gevarieerd
  3. Eet meer groenten en fruit
  4. Eet minder suiker
  5. Drink meer water

Resultaatgericht en gezond vermageren

Bij Fitopia organiseren we regelmatig acties in verband met vermageren en gezond eten. Met de actie “Amuseer je Slank" in acht weken” werken we bijvoorbeeld samen aan de verbetering van je totale gezondheid.

Of wil je vermageren en heb je een doel voor ogen? Dan is het voedingsresultaatprogramma Ben Fit iets voor jou! Wanneer je kiest voor dit programma van twaalf weken, mag je één keer per week rekenen op persoonlijke begeleiding, dieet tips en een handboek. We garanderen je resultaat en gaan samen voor jouw ideale gewicht.

 

Vermageren met onze dynamische groepslessen

Gezond vermageren, dat hoef je niet alleen te doen. Sporten in groep kan je een extra push geven om aan je conditie te werken en kan je ook nog eens meer motiveren.

Resultaatgericht en gezond vermageren.
In onze wellnessclub stellen we een verscheidenheid aan groepslessen ter beschikking waarbij vetverbranding centraal staat. Ga uit de bol bij Zumba, Aerodance, Aquaburn, Cycling, Taebo, Step… Je vindt ongetwijfeld wel een sport die je op het lijf geschreven staat. Bij Fitopia leggen we de focus kortom op vermageren op een gezonde manier door te bewegen.
Kan je niet wachten om te vermageren op een gezonde manier en wil je je daar professioneel bij laten bijstaan?

Succesvol vermageren met Fitopia

Kan je niet wachten om te vermageren op een gezonde manier en wil je je daar professioneel bij laten bijstaan? Dan ben je bij Fitopia in Edegem aan het juiste adres!

 

Ga snel van start met ons voedingsresultaatprogramma Ben Fit en profiteer nu van een exclusieve promotie. Je betaalt € 159,50/maand of € 478,50 vooruitbetaald voor een uitgebreid 12-weken programma inclusief boodschappenlijstjes en recepten die zich toeleggen op vetverbranding, gezonde voeding en vermageren. Makkelijker kunnen we het je niet maken! Voor meer informatie neem je contact op via info@fitopia.be

Contacteer ons voor meer informatie:

Je voornaam en naam *
Je mobiel nummer *
Je mailadres *
Ik wens graag meer info over: *