well-being well-being coach meditatie biodanza

Be-topia: well-being bij Fitopia

Je goed in je vel voelen? Dat heeft zowel met het fysieke als het mentale aspect te maken. Be-topia draait om well-being: voor jezelf zorgen, luisteren naar je lichaam en bewust genieten. Onze missie is jou bijstaan naar een gezond en evenwichtig leven en dat doen we met yoga en meditatie, biodanza, mindfulness en heel wat andere interessante cursussen of workshops.

Ons well-being aanbod: yoga en meditatie

Pilates, verschillende soorten Yoga, Me-time, Meditatie, … In Fitopia’s Body & Mindzaal vindt een variëteit aan well-being lessen plaats. Zo kan jij uitproberen welke well-being methode jou het meest bevalt! Bovendien worden er regelmatig lezingen en cursussen over yoga georganiseerd.

 

Mindfulness: well-being als denkwijze

Merk je dat je alles wat je als onaangenaam ervaart, wegdringt uit je leven en dat dat voor spanningen zorgt? Met onze cursus Mindfulness mediteren we om zo milder voor jezelf te zijn en wat er rond je gebeurt. Bij deze wetenschappelijke methode werken we samen aan jouw persoonlijke groei.

Focus op well-being met Biodanza

Bewegen vanuit je hart, het uitdrukken van levensvreugde, het leven dansen: zo kan je Biodanza het best omschrijven. Om deel te nemen aan deze well-being les hoef je geen danser te zijn of een goede conditie te hebben: iedereen is welkom. Bij Biodanza leer je vreugde beleven en je hart openen tijdens een dynamische les van twee uur.

Meditatie in beweging met de 5Ritmes

5Ritmes® is meditatie in beweging, een eenvoudige krachtige dans die erop gericht is de danser in ieder van ons naar buiten te brengen. Er zijn geen stapjes te leren. Iedereen kan meedoen. Oud en jong, fit en stijf, je hebt geen ervaring nodig. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om te bewegen en te ademen. Samen vormen de ritmes een golf van energie. Elk ritme is een verschillend energieveld waarin je zelf je expressie kan vinden.

Individuele begeleiding

Hier stap je in een proces van bewustwording via de wijsheid van je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van eengesprek, zachte oefeningen en massage. Vooral geschikt als je minder wil denken, dichter bij je gevoel wil komen of meer wil leren genieten. Je ontwikkelt milde zelfzorg en levenskunst die bij je past.

Well-being cursussen of workshops.

Well-being cursussen of workshops

Be-topia is jouw well-being coach! Of je nu wilt bijleren over Meditatie, Yoga, Mindfulness of eerder geïnteresseerd bent in Relaxatie, je lichaam voeden met positiviteit, onze succesvolle vrouwencirkel of elkaar beter als koppel begrijpen: het Be-topia well-being aanbod bestaat uit een verscheidenheid aan cursussen, lezingen, soorten coaching en workshops.

 

Lees hier alvast meer over onze well-being cursussen en twijfel niet om ons te contacteren of langs te komen. Het Be-topia team beantwoordt jouw vragen met plezier!