Yoga Yoga en meditatie meditatie yoga lessen

Yoga en meditatie

Maak kennis met het ruime aanbod aan yoga lessen bij Fitopia en vind innerlijke rust. Ontdek verschillende meditatietechnieken en leer ontspannen door het leven te gaan. Zowel voor beginners als gevorderden bieden we een interessant lessenpakket yoga en meditatie aan. Fitopia wordt Yogatopia!

Verschillende soorten yoga

Yoga kent verschillende uitvoeringen. Zo kan je bij Fitopia bijvoorbeeld aan Vinyasa yoga doen. We focussen hier op intense, vloeiende flowende yoga oefeningen waarbij de spieren krachtiger en leniger worden. Maar je kan je ook verdiepen in Ashtanga yoga waarbij een reeks yoga houdingen dynamisch in elkaar overvloeien. Of misschien is Yin yoga wel iets voor jou, een yogavorm die gericht is op de diepste weefsels van het lichaam. Hatha Yoga is de ideale basisles waarje oefent op het correct uitvoeren van de voornaamstte yoga-poses.Relaxerende lessen waarin we yoga combineren met tai-chi en pilates kan je ook bij Fitopia volgen. Al deze yoga lessen maken trouwens deel uit van onze Body & Mind lessen die steeds focussen op een ontspannen lichaam en geest.

Maak kennis met het ruime aanbod aan yoga lessen bij Fitopia en vind innerlijke rust.

Yoga en meditatie als groepsles

Wat is meditatie? Waarom is mediteren goed voor je? En hoe begin je eraan? Je ontvangt uitleg en begeleiding van meditatie experten die zich al jarenlang aan het verdiepen zijn in deze vorm van ontspanning. Zij leren je diverse meditatietechnieken aan, zoals bijvoorbeeld tijdens de ‘Stiltedag’ waarbij je niet enkel leert mediteren maar ook in stilte in het heden leert te ‘zijn’. Je pikt meteen ontspannende meditatie oefeningen en tips op die je ook thuis kan toepassen.

Yoga en meditatie als groepsles.

Yoga lezingen en cursussen

Niet enkel voor een ruim aanbod aan yoga lessen en meditatie lessen kan je terecht bij Fitopia, ook voor allerlei workshops en lezingen die met yoga en meditatie te maken hebben zijn we de plek bij uitstek. Leer bijvoorbeeld beter met stress omgaan en breng meer evenwicht en vitaliteit in je leven dankzij onze workshop ‘Eindelijk rust’. Word je bewust van je eigen ademhaling in verschillende alledaagse situaties, en ontdek hoe je die kan verbeteren. Of kom te weten wat yoga écht betekent en welke filosofie erachter schuilt onder begeleiding van een ervaren yoga lesgever.

Yoga en meditatie bij Fitopia

Onze meditatie lessen en yoga lessen gaan telkens door in een aparte Body & Mind zaal. In een serene sfeer kan je hier allerlei yogahoudingen aanleren en meditatietechnieken onder de knie krijgen. Wil je meer info over de verschillende soorten yoga, meditatielessen of workshops? Aarzel dan niet om ons te contacteren.