zwembad buiten zwembad binnen zwembad wellnesscomplex
zwembad buiten zwembad binnen zwembad wellnesscomplex

Pure ontspanning in het zwembad

Wellnessclub Fitopia staat voor het grote genieten. Jouw geestelijk goed laten voelen en de spanningen in je lichaam laten ontsnappen: dat is onze missie! Laat jij je graag meevoeren door het rustgevende gevoel dat je krijgt wanneer je je in een warm zwembad bevindt? Naast relaxfaciliteiten, biedt Fitopia een luxe binnen zwembad en buiten zwembad waar je meteen wilt vertoeven.

Wellnesscomplex met binnen zwembad

Fitopia verwelkomt je graag in een oase van rust. Ervaar de ultieme ontspanning in één van onze sauna’s, doorloopbaden en voetbaden of laat de stress van je afvloeien in onze whirlpools. De whirlpool op ons dakterras is alvast een absolute aanrader! Of wat dacht je van een verkwikkende duik? In het midden van ons wellnesscomplex vind je een warm relax zwembad, volledig geïntegreerd in het décor.

 

Puur Natuurtuin met buiten zwembad

Wat dacht je ervan om van jouw zen-moment te genieten aan een openlucht zwembad?

Puur Natuurtuin met buiten zwembad.
Onze Puur Natuurtuin is de ideale plek om te profiteren van het mooie weer en je batterijen weer op te laden. Beeld je alvast in dat je zalig ontstresst in één van onze ligzetels op onze ligweide en af en toe een plonsje doet in het buiten zwembad. Dat is alles wat je nodig hebt om weer tot jezelf te komen, vind je niet?
Laat jij je graag meevoeren door het rustgevende gevoel dat je krijgt wanneer je je in een warm zwembad bevindt?

Blaas uit in een zwembad of kruidenbad

Bij Fitopia kan je zowel de effecten van water ervaren in ons binnen of buiten zwembad, als in een kalmerend relaxkruidenbad. Dit kruidenbad, geplaatst onder een sterrenhemeltje, bevindt zich op een aparte plek in het wellnesscomplex. Verwacht je aan een aangename sfeer waar je compleet tot rust komt.

 

Ontdek nu ons luxe binnen en buiten zwembad

Een binnen zwembad omgeven door whirlpools en sauna’s, het buiten zwembad met ligweide: er zijn tal van redenen om een dagje zwemmen en relaxen te plannen bij Fitopia! Gun je lichaam pure relaxatie en aarzel niet om een bezoekje te brengen aan ons wellnesscentrum!