55
Overslaan en naar de inhoud gaan

In Be-topia kaarten we verschillende thema's aan om jezelf weer op de rails te krijgen.

Tijdens onze workshops krijg je inzichten en oefeningen mee die je helpen terug de balans te vinden. 

Yoga en slaapcoaching workshop met Karen

We nodigen voor deze workshop Slaapcoach Veerle De Cleyn uit die FIKA coaching opstartte. Alsook Karen Vanlangendonck, onze vaste waarde in Fitopia in het yogateacherteam. 

FIKA coaching staat voor onthaasten, tijd voor jezelf nemen, de goede dingen van het leven waarderen. De naam FIKA coaching, komt van de koffie-met-taart-pauze die in Zweden dagelijks op het werk gehouden wordt. Voor de Zweden staat FIKA echter voor veel meer dan een pauze en een leuke babbel. Het is een moment om na te denken over wat je aan het doen bent, om even op de rem te staan en tot jezelf te komen. Vaak ontstaan juist dan de beste ideeën.

Met een goede nachtrust voelen we ons energieker, vrolijker en zijn we beter in staat om ons te focussen overdag. Spanningen en verkeerde slaapgewoontes kunnen onze nachtrust echter verstoren.

We bekijken tijdens het eerste deel van de workshop hoe onze slaap werkt, wat slapen doet met ons lichaam, waarom de nacht de spiegel van de dag genoemd wordt en wat we kunnen doen als het slapen minder vlot gaat. Met praktische tips en oefeningen pakken we piekergedachten en onze slaaphygiëne aan.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit een heerlijke sessie yin yoga om ons helemaal tot rust te brengen.

Wanneer: zondag 18 oktober

Duur: 14u - 17u

Waar: Body & Mind zaal Fitopia

Prijs: 50 euro

Lesgeefster: Veerle De Cleyn & Karen Vanlangendonck

inschrijven

Kledingswap: Je gaat ervan stralen!

Breng kleren waarmee je graag een andere vrouw gelukkig wil maken: mooie stukken in goede staat (geen vlekken, gaatjes of 'okselvijvers'). Alles is welkom: mantels, kleedjes, rokken, truien, schoenen, bikini's, accessoires, ... We opteren voor een maximum van 15 stuks. 

Onze kledingswap is een echte feel good namiddag met ongedwongen pasplezier en een proefje van de Vrouwencirckels. Vooral het gezellig samenzijn onder vrouwen en de spontane, losse sfeer is heerlijk. 

Wanneer: zondag 4 oktober 2020

Duur: 14u30 - 17u30

Waar: Fitopia, Body & Mind zaal

Lesgever: Leen Huysman

Prijs: € 18 per persoon

Inschrijven